Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Scrapera Покажи съобщение
    Никога не можеш да притежаваш всички, защото са толкова много, а някой от тях, като например Homelink са толкова рядко срещани, че просто не можеш да ги купиш от моргата и да ги имплантираш на твоята.
    Малко офф..ама сега като каза за homelink-а се почуствах толкова горд, че си имам и аз така се перя пред приятели с BMW-та, викам къде отиваш ти виж какво става тука...и моторизирана гаражна врата си имам...и тъкмо с 300 зора успях да сприятеля дистанционното на вратата с Homelink-а и после централата не го приема..та така с тая иначе прекраста екстра.

Comment

• Хайде да не бъркаме темите, за разход, надежден автомобил, евтин, скъп и т.н....темата е за съвет относно покупка......нека да съветват , тези който са притежатели на съответният автомобил.......тоез хора с опит, а не да ми се изказва някой, а бе тая си върти страшно задника, сигурно се ебе добре.....относно бемветата...).....надявам се, че ме разбирате какво искам да ви кажа......всички останали теории, всеки може да ги прочете в нета, ама колко са верни. е друг въпрос....друго е да пиеш от извора....образно казано..
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от GAlt Покажи съобщение
        Малко офф..ама сега като каза за homelink-а се почуствах толкова горд, че си имам и аз така се перя пред приятели
        E не е голяма работа, това и А4ките от 96та го имат...

156 2.0TS

Comment

• Хах, да ти таковам и екстрата с гаражната врата. Натискаш нещо без да искаш и ти се отваря и гаража, докато се усети че е случайно отключена колата за да се самозаключи , може да ти опънат инструментите като стой та гледай.

Пс Тъй като гледам бюджета на повечето мераклии и обсъжданите по 5000лв 159ки, мислиш ли че някой го ебе за тая екстра, сигурно 90% нямат гараж. Преди време, отстрани блока направиха гаражи за продан. Единия комшия си купи за скромната стойност от 11000лв, а вътре стои един Опел Астра 1.6 моноинжекция с газово 95г струващ 700лв. Не го разбирам някак това.

Айде нещо по-сериозно да обсъждаме...
          Last edited by mirchozo; d.m.y г., 16:39.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Много тарикатско По-добре да си направиш дубликат на дистанционното в някаква по-неутрална кутийка и да си го лепнеш на сенника, вероятно и по-надеждно ще работи.

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
              E не е голяма работа, това и А4ките от 96та го имат...

Comment

• Какво не разбра, вуйче?
                Или ти пост без "задници", "ебане" и "пиене" не го схващаш?
                156 2.0TS

Comment

Какво не разбра, вуйче?
                  Или ти пост без "задници", "ебане" и "пиене" не го схващаш?
                  Достатъчно, моето момче....твоите схващания са излишни за мен, дори и за темата в която вписваш.....то, ако можеше да се налее нещо с фуния....се получава, ама при теб прелива....бягай да си пресоваш карето на кормилният прът на пресата, и не ме занимавай с твоите глупости.....ако не си ме разбрал, да те подсетя какви чудновати идеи даваш в други теми........ае лека и полека....идват празници, да сме живи и здрави....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    и не ме занимавай с твоите глупости..
                    Аз ли пиша глупости, вуйчее?
                    Виж какви са ти последните постове по темата и се осъзнай, че си на 50 години, а нямаш акъл за 50 стотинки...

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    ...а бе тая си върти страшно задника, сигурно се ебе добре...
                    жената на съседа ти, е ебати и турбо путката, ама ти чукал ли си я...?
                    то и аз искам мини бар, руса кака на задната седалка и т.н...
                    Разбирам, че на тея години вече те мъчи еректилната дисфункция, ама айде осъзнай се малко и стига писа за ебане...
                    156 2.0TS

Comment

Виж какви са ти последните постове по темата и се осъзнай, че си на 50 години, а нямаш акъл за 50 стотинки...

Разбирам, че на тея години вече те мъчи еректилната дисфункция, ама айде осъзнай се малко и стига писа за ебане...
                      Аххахахаххахахахах ... сипааа ли ти бацеее
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ти бате, ти...пишеш глупости....искаше за 0.50 ст. да си оправиш чукането в кормилният прът на 156-та, а сега ми даваш акъл за 159-ка.....пропускаш някой етапи в развитието си в форума...сорри, нищо лично, даже съм доста добронамерен...с здраве и Наздраве...).....кофти, ама разливаш, а не можеш да ми сипеш, както ти загатна Стефо........почти съм сигурен, че ще си купиш 159, ама защо изяде толкова лайна...не знам...)

Comment

.....почти съм сигурен, че ще си купиш 159, ама защо изяде толкова лайна...не знам...)
                          Че ще си купи вече и на врабчетата им е ясно, ама нали първо трябва малце да подбие цената

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти бате, ти...пишеш глупости....искаше за 0.50 ст. да си оправиш чукането в кормилният прът на 156-та, а сега ми даваш акъл за 159-ка....
                            Aз поне пиша (сравнително) грамотно, трезвен и постовете ми са на автомобилна тематика.
                            Точно обратното на това, което ти правиш - неграмотно и за "гъза на комшийката"...

Айде, върни се до началото на дискусията и ми кажи къде е смисъла в твоя отговор. Аз разговарям с колега и му казвам, че "неземната" екстра Хоумлинк я има в Ауди А4 от 96та година и прикачам снимка. Ти ми постваш някаква емотиконка изразяваща несъгласие или какво? Обясни ми.

A тая тъпотия за 156цата и кормилния прът не знам що я повтаряш за 12ти път в тая тема. Обмислял съм някакви решения, споделил съм ги във форума и съм ги обсъдил до колко са удачни или не. Проблема съм го отстранил вече.
                            156 2.0TS

Comment

Aз поне пиша (сравнително) грамотно, трезвен и постовете ми са на автомобилна тематика.
                              Точно обратното на това, което ти правиш - неграмотно и за "гъза на комшийката"...

Айде, върни се до началото на дискусията и ми кажи къде е смисъла в твоя отговор. Аз разговарям с колега и му казвам, че "неземната" екстра Хоумлинк я има в Ауди А4 от 96та година и прикачам снимка. Ти ми постваш някаква емотиконка изразяваща несъгласие или какво? Обясни ми.

A тая тъпотия за 156цата и кормилния прът не знам що я повтаряш за 12ти път в тая тема. Обмислял съм някакви решения, споделил съм ги във форума и съм ги обсъдил до колко са удачни или не. Проблема съм го отстранил вече.
                              Как да ти обясня, като не вникваш..........темата не е за А4, А5, А6.....или за някой бърз моторен варел, а за 159......то и за кормилният прът ти обяснявахме, ама ти пееше фалшиво....съжалявам, че не разбираш тънкият ми хумор....нета ти е взел акъла..

Comment

• "Хуморът" ти не е тънък, а просташки
                                Никой възпитан и образован човек няма да ги приеме положително тея простотии за "путката на съседката". Но ти очевидно си необразован. И поради тази причина мисля да спря да ти чета и отговарям на постовете. Нищо смислено не мога да науча от теб.
                                156 2.0TS

Comment

Working...
                                X