If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Никога не можеш да притежаваш всички, защото са толкова много, а някой от тях, като например Homelink са толкова рядко срещани, че просто не можеш да ги купиш от моргата и да ги имплантираш на твоята.
Малко офф..ама сега като каза за homelink-а се почуствах толкова горд, че си имам и аз така се перя пред приятели с BMW-та, викам къде отиваш ти виж какво става тука...и моторизирана гаражна врата си имам...и тъкмо с 300 зора успях да сприятеля дистанционното на вратата с Homelink-а и после централата не го приема..та така с тая иначе прекраста екстра.
Хайде да не бъркаме темите, за разход, надежден автомобил, евтин, скъп и т.н....темата е за съвет относно покупка......нека да съветват , тези който са притежатели на съответният автомобил.......тоез хора с опит, а не да ми се изказва някой, а бе тая си върти страшно задника, сигурно се ебе добре.....относно бемветата...).....надявам се, че ме разбирате какво искам да ви кажа......всички останали теории, всеки може да ги прочете в нета, ама колко са верни. е друг въпрос....друго е да пиеш от извора....образно казано..
Хах, да ти таковам и екстрата с гаражната врата. Натискаш нещо без да искаш и ти се отваря и гаража, докато се усети че е случайно отключена колата за да се самозаключи , може да ти опънат инструментите като стой та гледай.
Пс Тъй като гледам бюджета на повечето мераклии и обсъжданите по 5000лв 159ки, мислиш ли че някой го ебе за тая екстра, сигурно 90% нямат гараж. Преди време, отстрани блока направиха гаражи за продан. Единия комшия си купи за скромната стойност от 11000лв, а вътре стои един Опел Астра 1.6 моноинжекция с газово 95г струващ 700лв. Не го разбирам някак това.
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Много тарикатско По-добре да си направиш дубликат на дистанционното в някаква по-неутрална кутийка и да си го лепнеш на сенника, вероятно и по-надеждно ще работи.
Какво не разбра, вуйче?
Или ти пост без "задници", "ебане" и "пиене" не го схващаш?
Достатъчно, моето момче....твоите схващания са излишни за мен, дори и за темата в която вписваш.....то, ако можеше да се налее нещо с фуния....се получава, ама при теб прелива....бягай да си пресоваш карето на кормилният прът на пресата, и не ме занимавай с твоите глупости.....ако не си ме разбрал, да те подсетя какви чудновати идеи даваш в други теми........ае лека и полека....идват празници, да сме живи и здрави....
Аз ли пиша глупости, вуйчее?
Виж какви са ти последните постове по темата и се осъзнай, че си на 50 години, а нямаш акъл за 50 стотинки...
Разбирам, че на тея години вече те мъчи еректилната дисфункция, ама айде осъзнай се малко и стига писа за ебане...
Ти бате, ти...пишеш глупости....искаше за 0.50 ст. да си оправиш чукането в кормилният прът на 156-та, а сега ми даваш акъл за 159-ка.....пропускаш някой етапи в развитието си в форума...сорри, нищо лично, даже съм доста добронамерен...с здраве и Наздраве...).....кофти, ама разливаш, а не можеш да ми сипеш, както ти загатна Стефо........почти съм сигурен, че ще си купиш 159, ама защо изяде толкова лайна...не знам...)
Ти бате, ти...пишеш глупости....искаше за 0.50 ст. да си оправиш чукането в кормилният прът на 156-та, а сега ми даваш акъл за 159-ка....
Aз поне пиша (сравнително) грамотно, трезвен и постовете ми са на автомобилна тематика.
Точно обратното на това, което ти правиш - неграмотно и за "гъза на комшийката"...
Айде, върни се до началото на дискусията и ми кажи къде е смисъла в твоя отговор. Аз разговарям с колега и му казвам, че "неземната" екстра Хоумлинк я има в Ауди А4 от 96та година и прикачам снимка. Ти ми постваш някаква емотиконка изразяваща несъгласие или какво? Обясни ми.
A тая тъпотия за 156цата и кормилния прът не знам що я повтаряш за 12ти път в тая тема. Обмислял съм някакви решения, споделил съм ги във форума и съм ги обсъдил до колко са удачни или не. Проблема съм го отстранил вече.
Aз поне пиша (сравнително) грамотно, трезвен и постовете ми са на автомобилна тематика.
Точно обратното на това, което ти правиш - неграмотно и за "гъза на комшийката"...
Айде, върни се до началото на дискусията и ми кажи къде е смисъла в твоя отговор. Аз разговарям с колега и му казвам, че "неземната" екстра Хоумлинк я има в Ауди А4 от 96та година и прикачам снимка. Ти ми постваш някаква емотиконка изразяваща несъгласие или какво? Обясни ми.
A тая тъпотия за 156цата и кормилния прът не знам що я повтаряш за 12ти път в тая тема. Обмислял съм някакви решения, споделил съм ги във форума и съм ги обсъдил до колко са удачни или не. Проблема съм го отстранил вече.
Как да ти обясня, като не вникваш..........темата не е за А4, А5, А6.....или за някой бърз моторен варел, а за 159......то и за кормилният прът ти обяснявахме, ама ти пееше фалшиво....съжалявам, че не разбираш тънкият ми хумор....нета ти е взел акъла..
"Хуморът" ти не е тънък, а просташки
Никой възпитан и образован човек няма да ги приеме положително тея простотии за "путката на съседката". Но ти очевидно си необразован. И поради тази причина мисля да спря да ти чета и отговарям на постовете. Нищо смислено не мога да науча от теб.
Comment